TALBOT-TORRO reket Isoforce 651.8

 • 60,39€ 455,00kn

Bez poreza: 48,31€

Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 5.00€ / 37.92kn
 • 60,39€ 455,00kn
 • Novi Talbot Torro Isoforce 651.8 ofenzivni je svestrani reket za ambiciozne rekreativne sportaše s tankim okvirom i drškom (lagana i aerodinamična).

  Dodaj u listu želja

  Usporedi

  Dostupnost: Dostupno

  Model: TALBOT-TORRO reket Isoforce 651.8

  Tagovi:  TALBOT-TORRO reket Isoforce 651.8

  Novi Talbot Torro Isoforce 651.8 ofenzivni je svestrani reket za ambiciozne rekreativne sportaše s tankim okvirom i drškom (lagana i aerodinamična). Reket/drška je 1 cm duži (dugo tijelo) za veću polugu, pritisak i snagu. Izrađen je od najboljeg Carbon4 (Hi-Modulus Graphite, lakši i tvrđi od klasičnog grafita). Vrhunska 2-dijelna konstrukcija omogućuje iznimno precizno izrađenu osovinu koja je tanja, lakša i jednako fleksibilna u svim smjerovima. Nešto veća težina (86 g bez žice ili 91 g s žicom) zbog dulje drške čini 651 snažnim reketom za igrače s naprednom tehnikom. Zbog izometričnog oblika glave, slatki sport (optimalna točka susreta) je nešto veća, tako da reket oprašta sitne greške u vidu manje od optimalnih udaraca. U isto vrijeme, reket ima takozvane power waves. To su lukovi na vanjskoj strani okvira, koji minimiziraju otpor trenja žica i povećavaju učinak trampolina. Srednja fleksibilnost osovine dobar je kompromis između kontrole i snage. Zahvaljujući Airflex kapici za držanje (PU cijev između drške i drške), drška je mekana i fleksibilna u rukohvatu => duljina savijanja i ukupna fleksibilnost drške se povećavaju, a snaga se povećava. U isto vrijeme, PU ima učinak smanjenja vibracija. Isoforce 651 je napet multifilamentnom Talbot-Torro Galaxy strunom od 0,8 mm - izdržljiva i elastična. Maksimalna preporučena napetost je 10 kg.

  Talbot-Torro je njemačko-britanski brend, čiji je osnivač Derek Talbot, vrlo dobar britanski igrač badmintona koji je dao značajan doprinos da badminton postane olimpijski sport. Talbot-Torro je sada tržišni lider u srednjoj Europi na području rekreacijskog badmintona i karakterizira ga odlična tehnologija i oprema te fer omjer cijene i performansi.

  Recenzije

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!