TALBOT TORRO reket Arrowspeed 399

 • 35,17€ 265,00kn

Bez poreza: 28,14€

Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 2.92€ / 22.08kn
 • 35,17€ 265,00kn
 • Talbot Torro Arrowspeed 399 početni je reket u punoj grafitnoj ponudi: odličan reket za relativno malo novca. Izrađen je od 100% visokokvalitetnog grafita. To ga čini znatno lakšim od metalnih ili kompozitnih reketa, a drška je osjetno fleksibilnija.

  Dodaj u listu želja

  Usporedi

  Dostupnost: Dostupno

  Model: TALBOT TORRO reket Arrowspeed 399

  Tagovi:  TALBOT TORRO reket Arrowspeed 399

  Novi Talbot Torro Arrowspeed 399 početni je reket u punoj grafitnoj ponudi: odličan reket za relativno malo novca. Izrađen je od 100% visokokvalitetnog grafita. To ga čini znatno lakšim od metalnih ili kompozitnih reketa, a drška je osjetno fleksibilnija za više ubrzanja i snage loptice. Arrowspeed 399 je u potpunosti izrađen iz jednog dijela (konstrukcija iz jednog dijela), veza između glave i drške više nije slaba točka.Praktični, uravnoteženi, lagani reket teži samo 84 g bez žice i 89 g s žicom. Srednja fleksibilnost osovine dobar je kompromis između kontrole i snage. Glava je blago uglata; ovaj trokutasti profil glave čini reket torzijski čvršćim, a udarci izvan centra ne dopuštaju mu da se previše uvija (=> više kontrole pri udarcu). Arrowspeed 399 je napet s multifilamentnom Talbot-Torro Galaxy strunom od 0,8 mm - izdržljiva i elastična. Maksimalna preporučena napetost je 9 kg.

  Talbot-Torro je njemačko-britanski brend, čiji je osnivač Derek Talbot, vrlo dobar britanski igrač badmintona koji je dao značajan doprinos da badminton postane olimpijski sport. Talbot-Torro je sada tržišni lider u srednjoj Europi na području rekreacijskog badmintona i karakterizira ga odlična tehnologija i oprema te fer omjer cijene i performansi.

  Recenzije

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!