TALBOT TORRO reket Isoforce 511.8

 • 49,77€ 375,00kn

Bez poreza: 39,82€

Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 4.08€ / 31.25kn
 • 49,77€ 375,00kn
 • Talbot Torro Isoforce 511.8 praktičan je svestrani reket za ambiciozne rekreativne sportaše s tankim okvirom i drškom (lagana i aerodinamična). Izrađen je od najboljeg Carbon4 i konstruiran iz jednog komada.

  Dodaj u listu želja

  Usporedi

  Dostupnost: Dostupno

  Model: TALBOT TORRO reket Isoforce 511.8

  Tagovi:  TALBOT TORRO reket Isoforce 511.8

  Novi Talbot Torro Isoforce 511.8 praktičan je svestrani reket za ambiciozne rekreativne sportaše s tankim okvirom i drškom (lagana i aerodinamična). Izrađen je od najboljeg Carbon4 (Hi-Modulus Graphite, lakši i tvrđi od klasičnog grafita) i konstruiran iz jednog komada (one piece construction). Mala težina (82 g bez žice ili 87 g s žicom) i srednja ravnoteža čine ga udobnim reketom za igranje. Zbog izometričnog oblika glave, slatki sport (optimalna točka susreta) je nešto veća, tako da reket oprašta sitne greške u vidu manje od optimalnih udaraca. Srednja fleksibilnost osovine dobar je kompromis između kontrole i snage. Zahvaljujući Airflex kapici za držanje (PU cijev između drške i drške), drška je mekana i fleksibilna u rukohvatu => duljina savijanja i ukupna fleksibilnost drške se povećavaju, a snaga se povećava. U isto vrijeme, PU ima učinak smanjenja vibracija. Isoforce 511 je napet s multifilamentnom Talbot-Torro Galaxy uzicom od 0,8 mm - izdržljiva i elastična. Maksimalna preporučena napetost je 9 kg.

  Talbot-Torro je njemačko-britanski brend, čiji je osnivač Derek Talbot, vrlo dobar britanski igrač badmintona koji je dao značajan doprinos da badminton postane olimpijski sport. Talbot-Torro je sada tržišni lider u srednjoj Europi na području rekreacijskog badmintona i karakterizira ga odlična tehnologija i oprema te fer omjer cijene i performansi.

  Recenzije

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!