DONIC SCHILDKROT reket CARBOTEC 900

 • 80,00€ 602,76kn

Bez poreza: 64,00€

Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 6.67€ / 50.17kn
 • 80,00€ 602,76kn
 • DONIC SCHILDKROT reket za stolni tenis CARBOTEC 900 1.9 mm

  Materijal: 20% ugljik
  Drška: concave
  Guma: Champion QRC
  Spužva: 1,9 mm

  Dodaj u listu želja

  Usporedi

  Dostupnost: Dostupno

  Model: DONIC SCHILDKROT reket CARBOTEC 900

  Tagovi:  DONIC SCHILDKROT reket za stolni tenis CARBOTEC 900 1.9 mm

  DONIC SCHILDKROT reket CARBOTEC 900

  Palice za stolni tenis izrađene od karbona predstavljaju vrlo važnu inovaciju u stolnom tenisu. Po prvi put u povijesti stolnog tenisa drvena palica zamijenjena je novim materijalom. Karbonske palice su tvrđe i otpornije na uvijanje od tradicionalnih palica izrađenih od drva, te stoga nude povećani povrat energije što znači više snage i dinamičniju igru. Jedinstveni Schildkröt QRC sustav dizajniran je za zamjenu i nadogradnju gume i spužve u roku od nekoliko sekundi. Jednostavno skinite staru i zalijepite novu. QRC sustav izbjegava čišćenje stare spužve i ostataka gume na oštrici, kao i lijepljenje i rezanje novih guma.

  Već ime CarboTec to otkriva - Donic-Schildkröt palica za stolni tenis CarboTec 900 opremljena je CarboTec tehnologijom. To znači da je 20% drveta reketa napravljeno od ugljika. Osim toga, CarboTec 900 uvjerava i drugim tehnologijama: ERGO grip i Quick-Rubber-Change tehnologija. Hvat je konkavnog oblika i savršeno se prilagođava anatomiji šake. Zaobljeni oblik izbjegava modrice i nudi vrlo udobno iskustvo držanja. QRC sustav omogućuje brzu izmjenu gume. Nepoželjni ostaci gume ili ljepila i rezanja pripadaju prošlosti.

  Donic-Schildkröt CarboTec 900 je visokokvalitetna palica za stolni tenis, idealna za stolnoteniske svestrane igrače. Iako se također koristi za natjecateljski sport, prilično je pogodan za obrambene igrače.

  Recenzije

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!