DONIC SCHILDKROT reket Legends 800 FSC

 • 45,00€ 339,05kn

Bez poreza: 36,00€

Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 3.75€ / 28.25kn
 • 45,00€ 339,05kn
 • DONIC SCHILDKROT reket za stolni tenis Legends 800 FSC 2,0 mm

  Vrsta igrača: napadač.

  Drvo: Tactic FSC (5T)
  Drška: concave
  Guma: Champion
  Spužva: 2,0 mm

  Dodaj u listu želja

  Usporedi

  Dostupnost: Dostupno

  Model: DONIC SCHILDKROT reket Legends 800 FSC

  Tagovi:  DONIC SCHILDKROT reket za stolni tenis Legends 800 FSC 20 mm

  DONIC SCHILDKROT reket Legends 800 FSC

  Legends 800 FSC tvrtke Donic-Schildkroet je vrlo udoban reket za stolni tenis iz ove serije reketa koja postavlja trendove. Optimalno prikladan za ambiciozne sportove u slobodno vrijeme i redovite hobi igre, ovaj model opremljen je visokokvalitetnim drvetom i kvalitetom ručke, ITTF odobrenom Champion gumom iz Schildkroeta daje vrlo dobro prianjanje i vrlo učinkovito prenosi spin na loptu.

  2,0 mm debela spužva smještena na vrhu i drvo stvara visoku razinu snage, veće brzine lopte s istom količinom sile su prednost u odnosu na tanju i stoga jeftiniju spužvu koja se može proizvesti.

  ERGO ručka sa zaobljenim, tečnim prijelazom od ručke do lica reketa puno bolje leži u ruci od klasičnog reketa i izbjegava točke pritiska na kažiprst. Ova tehnologija, koja je uspostavljena u natjecateljskim sportovima, sada se koristi u području potpunih reketa za slobodno vrijeme i također omogućuje najbržu moguću promjenu zahvata iz forhenda u bekend (i obrnuto), jasan plus za brze stolnoteniske duele.

  PLS tehnologija ("Power Light System") također odmah upada u oči: zahvaljujući prozirnoj leći, možete gledati kroz šuplju dršku reketa. Ova konstrukcija osigurava da reket postane lakši i teži, rezultat je vrlo udobno rukovanje i optimizirana snaga.

  Ugrađeni "AVS" (Anti Vibration System - 2 umetka od PU pjene za prigušivanje udaraca ispod svake od dvije školjke ručke) između oštrice i drške osjetno smanjuje vibracije i oscilacije i tako omogućuje igru ​​bez umora s puno kontrole.

  Nova Legends Line iz Donic-Schildkroeta posvećena je legendama stolnog tenisa Jan-Ove Waldneru, Joergenu Perssonu i Steffenu "Speedyju" Fetzneru, koji zajedno imaju brojne međunarodne naslove i uspjehe. Kao vodeći proizvođač stolnog tenisa, Donic-Schildkroet se oslanja na odgovornu proizvodnju. U proizvodnji reketa ove linije proizvoda koristi se certificirano drvo organizacije FSCTM (Forest Stewarship CouncilTM). FSCTM je neovisna, neprofitna, nevladina organizacija čiji je cilj promicanje ekološki prihvatljivog, društveno korisnog i ekonomski isplativog upravljanja šumama diljem svijeta.

  • Opremljen visokokvalitetnim drvetom i kvalitetom ručke
  • Tehnologija "Power Light System" & "Anti Vibration System".
  • Konstrukcija osigurava da reket postane lakši i teži, rezultat je vrlo udobno rukovanje i optimizirana snaga

  Recenzije

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!