HEAD padel reket SPEED PRO 2023

    -20%
  • 320,00€ 2.411,04kn256,00€ 1.928,83kn

Bez poreza: 204,80€

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije =320,00€ / 2,411.04kn
Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 21.33€ / 161kn
Igrajte brzo i pomiješajte sa svestranim SPEED PRO reketom za padel za napredne igrače, koji je nadograđen novom Auxetic tehnologijom.

Težina: 370 g / 13,1 oz
Veličina glave: 465 cm² / 72 in²
Ravnoteža: 270 mm / 1,7 in HH
Duljina: 455 mm / 18 in
Beam: 37 mm

AUXETIC
Auksetičke konstrukcije pokazuju jedinstvenu deformaciju u usporedbi s neauksetskim konstrukcijama. Zbog svojih unutarnjih svojstava, Auxetic konstrukcije se šire kada se primijeni "vlačna" sila i skupljaju kada se stisnu. Što je veća primijenjena sila, to je veća auksetična reakcija.

GRAPHENE INSIDE
Strateški postavljen u većini naših reketa, Graphene ojačava okvir, pruža veću stabilnost i optimizira prijenos energije s reketa na lopticu. Kada budete kupovali svoj sljedeći reket, budite sigurni da ima GRAFEN UNUTRA.

POWER PJENA
POWER FOAM: savršen je saveznik za maksimalnu snagu. Brzina koju vaša lopta postigne iznenadit će vaše protivnike koliko i vas same.

SOFT BUTTCAP
Nova mekana kapa izrađena od dvokomponentnog građevinskog materijala omogućuje udobno i meko rukovanje.
Sa završnim slojem solarno narančaste boje, koristan je za prigušivanje vibracija i smanjenje pritiska, sprječavanje ozljeda i žuljeva na rukama.

SMART BRIDGE
Svaki pojedini reket ima svoj DNK. Neki će imati kontrolu i preciznost, drugi snagu ili udobnost. Iz tog razloga, HEAD je razvio Smart Bridge kako bi prilagodio područje mosta potrebama svakog reketa.

OPTIMIZED SWEET SPOT
Identitet svakog reketa je jedinstven; neke karakteriziraju kontrola i preciznost, druge moć ili učinak. Za to je HEAD razvio Optimized Sweet Spot kako bi prilagodio svaki uzorak bušenja posebnostima svakog reketa.

TAILORED FRAME
Svaki dio cijevi je zasebno konstruiran kako bi se postigla najbolja izvedba za svaki reket.

ANTI SHOCK SKIN PADEL
HEAD-ova Anti-Shock tehnologija idealna je za zaštitu vašeg reketa od udaraca i ogrebotina i produljuje mu vijek trajanja.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Proizvođač: HEAD

Model: HEAD padel reket SPEED PRO 2023

Tagovi:  HEAD padel reket SPEED PRO 2023

HEAD padel reket SPEED PRO 2023

Za dodatnu snagu i senzacionalan osjećaj udarca, svestrani SPEED PRO nadograđen je inovativnom Auxetic tehnologijom. Napredni igrači mogu to jednostavno kombinirati, uživati u brzini napada i pronaći svoju pobjedničku prednost s reketom koji nudi idealan spoj snage i kontrole. Igrajte djelić sekunde brže sa SPEED PRO, koji je 5 grama lakši od svog prethodnika, i ima hibridnu udarnu površinu izrađenu od tkanog ugljika i stakloplastike, kao i novu meku kapicu za bolji osjećaj i dodir. Vrhunska izvedba dolazi sa svježim, prepoznatljivim dizajnom, s bakrenim naglaskom te mat i sjajnom završnom obradom.

• Inovativna Auxetic tehnologija za dodatnu snagu i senzacionalan osjećaj udarca
• Idealan spoj snage i kontrole za napredne igrače
• Hibridna udarna površina izrađena od tkanog ugljika i stakloplastike
• Nova mekana kapica za zadnjicu za bolji osjećaj i dodir
• Svjež, prepoznatljiv dizajn, s bakrenim naglaskom i mat i sjajnom završnom obradom

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!