LEKI štapovi WCR TBS SL 3D

 • 105,00€ 791,12kn

Bez poreza: 84,00€

Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 8.75€ / 65.92kn
 • 105,00€ 791,12kn
 • Tanki aluminijski slalomski štapovi od 16 mm savršen su suputnik u borbi za ključne stotinke natjecanja.

  Trigger System
  Trigger System nudi više kontrole zahvaljujući izravnoj vezi između ruke i motke. Brzo škljocanje unutra i van nije problem, a sigurnosno otpuštanje može zaštititi od ozljeda. Sve trake za okidanje i rukavice kompatibilne su sa svim motkama za okidanje.

  Trigger 3D SL
  Trigger 3D SL opremljen je Trigger sustavom. Zahvaljujući udubljenjima za prste, motke savršeno leže u ruci. Njegov poseban oblik čini ga idealnim rukohvatom za slalom.

  Traka okvira okidača
  Podesiv u vrlo nekoliko koraka i individualno prilagodljiv remen. Omogućuje brzo umetanje i izvlačenje s motke i kompatibilan je sa svim motkama za okidanje.

  Dodaj u listu želja

  Usporedi

  Dostupnost: Dostupno

  Model: LEKI štapovi WCR TBS SL 3D

  LEKI štapovi WCR TBS SL 3D

  Aluminijski slalomski štap od 16 mm vaš je savršeni suputnik u borbi za tu posljednju stotinku sekunde. Novi Trigger 3D System nudi veću kontrolu kroz izravnu vezu između rukavice i motke, poboljšanu jednostavnost upotrebe kroz brzo klikanje i otpuštanje te veću marginu sigurnosti kroz inteligentno trodimenzionalno okidanje koje četverostruko proširuje raspon okidanja. Airfoil profil stupa, modeliran prema krilima zrakoplova, smanjuje otpor zraka i optimizira njihanje. 

  Recenzije

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!