HEAD ski kaciga RACHEL GR/LI

    -20%
  • 200,00€ 1.506,90kn160,00€ 1.205,52kn

Bez poreza: 128,00€

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije =200,00€ / 1,506.90kn
Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 13.33€ / 100kn

Construction: In-Mold Technology

Sizes: XS/S (52-55 cm), M/L (56-59 cm)

Colors: grey/lime

U TEHNOLOGIJI KALUPA
Unutarnji EPS sloj koji apsorbira udarce ove tehnologije ubrizgava se u čvrsti vanjski polikarbonatni sloj kako bi se stvorila jedna sveobuhvatna jedinica koja pruža savršenu zaštitu uz smanjenu težinu.

IZRADA VIZIRA
HEAD Visor Construction je UV zaštitni štit nepropusni za vjetar koji skijašima omogućuje vožnju s dioptrijskim naočalama. Kao na motociklističkoj kacigi, vizir se može povući prema dolje kako bi zaštitio oči tijekom vožnje.

INTEGRIRANI SUSTAV VIZIRA
Inovativna kombinacija kacige s vizirom i prednosti nošenja zaštitnih naočala integrirana je u proizvod koji je izvanredan u pogledu pristajanja, stila i performansi. Vizir se automatski prilagođava licu nositelja i štiti od vjetra i vode.

VIZIR DVOSTRUKE LEĆE
Vizir s dvostrukom lećom ima ventilaciju i pruža 100% UV zaštitu te je 10 puta otporniji na udarce od uobičajenog stakla ili plastike. Stoga je idealna leća za planinske sportove.

SUSTAV BRZE ZAMJENE LEĆA
Leće se mogu zamijeniti u pokretu samo jednim klikom. Prilagodite se vremenskim promjenama u tren oka!

DOSTUPAN REZERVNI VIZIR
Dostupne su različite opcije vizira koje vam omogućuju da se prilagodite promjenjivim vremenskim uvjetima.

SHERE FIT BOA®
Patentirani Sphere Fit sustav omotava se oko glave poput kape. Prilikom podešavanja BOA® kotačića, podešava se u sve tri dimenzije, stvarajući čvrsto i udobno pristajanje bez ikakvog pritiska.

PODESIVA VENTILACIJA
Otvor ventilacijskih kanala na vrhu kacige može se kontinuirano podešavati pomoću klizne kontrole.

PODSTAVA ZA KAPUCU
Mekani Microfleece materijal Beanie Liner savršeno se prilagođava glavi i na taj način izbjegava bilo kakve modrice i neugodan ulazak hladnog zraka. Ulivene mrežaste zone propuštaju toplinu i vlagu prema van te, zajedno sa sustavom ventilacije, osiguravaju ugodnu klimu glave.

MIKROKRZNO
Mikrokrzno grije i ugodno je na koži. Kao podstava za kacigu stvara savršeno pristajanje i osjećaj za cjelodnevno trljanje.

NECKGATOR
Neckgator pruža udobnost i toplinu onome tko nosi kacigu. Dodaje udobnost, pristaje i isključuje elemente.

ODKLONIVI JASTUČIĆI ZA UŠI
Jastučići za uši ovog modela koji se mogu prati mogu se izvaditi kako bi odgovarali promjenjivim vremenskim uvjetima i radi čišćenja.

360° MIKROŠKOLICA
360° Microshell je polikarbonatni sloj koji se trodimenzionalno obavija oko donjeg ruba kacige, što sprječava ogrebotine i udubljenja u pjeni kacige.

KOPČA FIDLOCK
Ova se kopča automatski zatvara i može se otvoriti jednostavno i praktično pomicanjem kopče bočno samo jednom rukom.

TORBICA ZA KACIGU UKLJUČENA
Uključena je torbica za kacigu koja štiti vašu kacigu od ogrebotina i drugih udaraca.

EN 1077:2007 KLASA B
EN 1077 je europski standard za kacige za skijanje i daskanje, uzimajući u obzir rezultate testova sudara kako bi se utvrdila svojstva prigušivanja i otpornosti na probijanje vanjske školjke. Klasa B ovog certifikata potvrđuje kacige s mekim štitnicima za uši.

TEHNOLOGIJA KALUPA
Unutarnji EPS sloj koji apsorbira udarce ove tehnologije ubrizgava se u čvrsti vanjski polikarbonatni sloj kako bi se stvorila jedna sveobuhvatna jedinica koja pruža savršenu zaštitu uz smanjenu težinu.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Proizvođač: HEAD

Model: HEAD ski kaciga RACHEL GR/LI

Tagovi:  HEAD ski kaciga RACHEL GR/LI

HEAD ski kaciga RACHEL GR/LI

Kaciga s integriranim vizirom, koja kombinira prednosti nošenja zaštitnih naočala s prednostima kacige s vizirom. Udobnost je zajamčena, ne samo za nositelje dioptrijskih naočala. Osim toga, ova kaciga pruža neograničeno vidno polje, a istovremeno nudi zaštitu od vjetra i vode. Vizir s dvostrukom lećom izrađen je poput tradicionalnih naočala, leća se može zamijeniti u roku od nekoliko sekundi jednostavnom uporabom integriranih kopči. Novi i patentirani sustav Sphere Fit osigurava savršeno pristajanje ove inovativne kacige, a magnetska kopča Fidlock brzo pričvršćuje kacigu bez ikakvih problema. Dodajte moderan sportski dizajn i dobit ćete kacigu koja ima sve.

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!