HEAD ski kaciga REV MIPS

    -20%
  • 200,00€ 1.506,90kn160,00€ 1.205,52kn

Bez poreza: 128,00€

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije =200,00€ / 1,506.90kn
Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 13.33€ / 100kn

Construction: In-Mold Technology

Sizes: XS/S (52-55 cm), M/L (56-59 cm), XL/XXL (60-63 cm)

Colors: black

U TEHNOLOGIJI KALUPA
Unutarnji EPS sloj koji apsorbira udarce ove tehnologije ubrizgava se u čvrsti vanjski polikarbonatni sloj kako bi se stvorila jedna sveobuhvatna jedinica koja pruža savršenu zaštitu uz smanjenu težinu.

MIPS
MIPS označava višesmjerni sustav zaštite od udara. Ovaj sustav zaštite mozga (BPS) nalazi se diskretno unutar biciklističke kacige i može smanjiti štetne sile ako dođe do neočekivanog prolijevanja. Prema našim prijateljima iz MIPS Protectiona, studije pokazuju da je češće pasti pod kutom. Kada se to dogodi, doživljavate rotacijsko gibanje.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Proizvođač: HEAD

Model: HEAD ski kaciga REV MIPS

Tagovi:  HEAD ski kaciga REV MIPS

HEAD ski kaciga REV MIPS

Ova inovativna kaciga postavlja nove standarde u udobnosti i pristajanju: Sphere Fit. Ovaj patentirani sustav pristajanja omotava se oko glave nositelja poput podesive kape, nudeći homogeno, udobno i udobno pristajanje prilikom podešavanja veličine. Dodavanjem MIPS-a, dodatni sloj s niskim trenjem integriran je u kacigu, koji je dizajniran da smanji rotacijsko gibanje koje se prenosi na mozak u slučaju udaraca pod kutom. Podesiva ventilacija osigurava savršenu klimu kacige u svim uvjetima, što zaokružuje mnoge značajke ove moderne, sportske kacige.

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!