HEAD ski kaciga RITA

    -20%
  • 160,00€ 1.205,52kn128,00€ 964,42kn

Bez poreza: 102,40€

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije =160,00€ / 1,205.52kn
Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 10.67€ / 80kn

Construction: In-Mold Technology

Sizes: XS/S (52-55 cm), M/L (56-59 cm)

Colors: grey/coral

SHERE FIT BOA®
Patentirani Sphere Fit sustav omotava se oko glave poput kape. Prilikom podešavanja BOA® kotačića, podešava se u sve tri dimenzije, stvarajući čvrsto i udobno pristajanje bez ikakvog pritiska.

MIKROKRZNO
Mikrokrzno grije i ugodno je na koži. Kao podstava za kacigu stvara savršeno pristajanje i osjećaj za cjelodnevno trljanje.

NECKGATOR
Neckgator pruža udobnost i toplinu onome tko nosi kacigu. Dodaje udobnost, pristaje i isključuje elemente.

ODKLONIVI JASTUČIĆI ZA UŠI
Jastučići za uši ovog modela koji se mogu prati mogu se izvaditi kako bi odgovarali promjenjivim vremenskim uvjetima i radi čišćenja.

360° MIKROŠKOLICA
360° Microshell je polikarbonatni sloj, koji se trodimenzionalno obavija oko donjeg ruba kacige, što sprječava ogrebotine i udubljenja u pjeni kacige.

KOPČA FIDLOCK
Ova se kopča automatski zatvara i može se otvoriti jednostavno i praktično pomicanjem kopče bočno samo jednom rukom.

EN 1077:2007 KLASA B
EN 1077 je europski standard za kacige za skijanje i daskanje, uzimajući u obzir rezultate testova sudara kako bi se utvrdila svojstva prigušivanja i otpornosti na probijanje vanjske školjke. Klasa B ovog certifikata potvrđuje kacige s mekim štitnicima za uši.

PODSTAVA ZA KAPU
Mekani Microfleece materijal Beanie Liner savršeno se prilagođava glavi i na taj način izbjegava bilo kakve modrice i neugodan ulazak hladnog zraka. Ulivene mrežaste zone propuštaju toplinu i vlagu prema van te, zajedno sa sustavom ventilacije, osiguravaju ugodnu klimu glave.

PODESIVA VENTILACIJA
Otvor ventilacijskih kanala na vrhu kacige može se kontinuirano podešavati pomoću klizne kontrole.

U TEHNOLOGIJI KALUPA
Unutarnji EPS sloj koji apsorbira udarce ove tehnologije ubrizgava se u čvrsti vanjski polikarbonatni sloj kako bi se stvorila jedna sveobuhvatna jedinica koja pruža savršenu zaštitu uz smanjenu težinu.

TEHNOLOGIJA KALUPA
Unutarnji EPS sloj koji apsorbira udarce ove tehnologije ubrizgava se u čvrsti vanjski polikarbonatni sloj kako bi se stvorila jedna sveobuhvatna jedinica koja pruža savršenu zaštitu uz smanjenu težinu.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Proizvođač: HEAD

Model: HEAD ski kaciga RITA

Tagovi:  HEAD ski kaciga RITA

HEAD ski kaciga RITA

Ova inovativna kaciga postavlja nove standarde u udobnosti i pristajanju: Sphere Fit. Ovaj patentirani sustav pristajanja omotava se oko glave nositelja poput podesive kape, nudeći homogeno, udobno i udobno pristajanje prilikom podešavanja veličine. Uostalom, ova povećana udobnost i pristajanje također doprinose izvanrednoj učinkovitosti pri udaru i sigurnosti ove kacige. Podesiva ventilacija osigurava savršenu klimu kacige u svim uvjetima, što zaokružuje mnoge značajke ove moderne, sportske kacige.

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!