Gratis špananje uz svaki kupljeni reket iz TOUR serije!

HEAD PRO X torba XL YUBK

    -30%
  • 160,00€ 112,00€

Bez poreza: 89,60€

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 160,00€
Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 9.33€
Sa svojim novim, luksuznim dizajnom i prostorom za do 12 reketa, torba za tenis PRO X torba za reket XL YUBK napravljena je za igrače koji igraju turnire i nosi je Novak Đoković.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Proizvođač: HEAD

Model: HEAD PRO X torba XL YUBK

Tagovi:  HEAD PRO X torba XL YUBK

HEAD PRO X torba XL YUBK

Bijela i u trendu, PRO X RACQUET BAG XL YUBK teniska torba novog i luksuznog dizajna - koja uključuje SPEED print kao i potpis i logo Novaka Đokovića - projicira Novakove besprijekorno visoke standarde. Prepoznatljiv oblik sa zaobljenim rubovima pridonosi vrhunskoj privlačnosti torbe namijenjene Đokovićevim obožavateljima, igračima koji odaberu seriju reketa SPEED koju on podržava i svima koji su predani visokim performansama. U torbi ima dovoljno prostora u koju može stati do 12 reketa, a CCT+ tehnologija kontrole klime u jednom od glavnih odjeljaka štiti ih od ekstremnih temperatura.

Uz dva glavna pretinca i dva vanjska džepa za dodatke, PRO X RACQUET BAG XL YUBK dolazi s integriranim ventiliranim pretincem za cipele. Uz sustav nošenja u ruksaku, ovu torbu možete staviti preko ramena ili na leđa. Kao ilustracija kako HEAD pokušava smanjiti upotrebu plastike, privjesak je izrađen od recikliranog papira i vezan konopom od konoplje.

• Nov, luksuzan dizajn u trendu
• Ogromna količina prostora
• Prostor za do 12 reketa
• CCT+ tehnologija kontrole klime štiti rekete
• Hangtag izrađen od recikliranog papira i konoplje

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!