Gratis špananje uz svaki kupljeni reket iz TOUR serije!

HEAD pancerice EDGE LYT 130 GW

    -40%
  • 500,00€ 300,00€

Bez poreza: 240,00€

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 500,00€
Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 25.00€

Shell: PU

Ergo Balance: Allride balance Forward Lean 14° Ramp angle 5°

Last: C 2100cc

Last 100 102 104
Size 25.5 26.5 27.5

HOD HATOM
Povećana udobnost hodanja i poboljšano prirodno okretanje zahvaljujući zakrivljenom gumenom potplatu.

PRIMALOFT
PrimaLoft je vrlo lagan, prozračan materijal koji pruža učinkovitu toplinsku izolaciju.

SAVRŠENO PRIKLADANJE 3D
Savršeno pristajanje je revolucionarni sustav koji osigurava udobnu prilagodbu orijentiranu na performanse u HEAD-ovim vrhunskim skijaškim čizmama. 3D prethodno oblikovana konstrukcija razvijena je kako bi pružila maksimalnu udobnost i optimalnu prilagodbu obliku stopala.

FORMA FIT
Formula FormFit plastike drži istezanje bolje nego ikad prije za savršenu udobnost s poboljšanom ravnotežom i kontrolom.

TEKUĆI FIT
Materijal LIQUID FIT omogućuje najprecizniju i najbržu prilagodbu. Gustoća materijala osigurava savršeno oblikovanje u najkritičnijem dijelu čizme, džepu na gležnju i peti. Pruža vam izvedbu i preciznost pjenaste obloge, ali budući da je tekući materijal, potrebno je samo 10 lakih minuta za prilagodbu. NAPOMENA: Čizma spremna za Liquid Fit mora se prilagoditi kod vašeg lokalnog ovlaštenog distributera.

GRAFEN
GRAFEN je najtanji i najlakši element koji je čovječanstvo ikada otkrilo. GRAFEN je ujedno i najčvršći materijal na planeti, jači od dijamanta i 300 puta jači od čelika, a sve to u debljini jednog atoma.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Proizvođač: HEAD

Model: 602300 ANT

Tagovi:  HEAD pancerice EDGE LYT 130 GW

HEAD pancerice EDGE LYT 130 GW

Lagane EDGE LYT 130 za napredne skijaše je progresivna cipela koja se lako obuje i odlikuje se našim revolucionarnim dizajnom EDGE LYT 130 za bolje skijanje uz manje napora. Ova tehnologija ima tri ključna elementa: Hi-Top dizajn za izravni prijenos snage sa skijaša na skiju; DuoFlex za vrhunsku dinamičku kontrolu kroz zavoje; i Smart Frame za poboljšanu stražnju potporu i prijenos energije. Zakoračite u EDGE LYT 130 i iskusite optimizirani odziv, reaktivnost i povrat na djelić ulaza.

*Prije kupnje - pogledati tablicu veličina

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!