Gratis špananje uz svaki kupljeni reket iz TOUR serije!
HEAD EXTREME ONE REKET ZA PADEL
16 Apr

HEAD EXTREME ONE REKET ZA PADEL

Pročitano: 24 Komentari: 0

Najčudesnija tehnološka revolucija u svijetu padela je ovdje. Prije nekoliko mjeseci HEAD je predstavio tri modela iz Extreme serije (Pro, Motion i Elite), a sada otkrivamo EXTREME ONE, najnoviji HEAD reket za padel, koji je revolucionarnog dizajna s jedinstvenom konstrukcijom. Ima najmoderniju prozirnu udarnu površinu od 12k karbona koja je izuzetno robusna i izdržljiva. To je također najlakši i najjači reket u seriji EXTREME, koji nudi i snagu i postojanost osjećaja.

Izrađen od novog kalupa u obliku dijamanta, ovaj reket je lagan, ali i moćan i aerodinamičan te vam omogućuje da igrate s dosljednim okretanjem. Dok inovativna Auxetic tehnologija pruža dodatnu snagu i senzacionalan osjećaj udarca, tehnologija Soft Butt Cap daje mekši osjećaj igranja i prigušuje vibracije. Uz visoke performanse, EXTREME ONE reket nudi vrhunski, originalni dizajn sa sjajnom i mat površinom.

EXTREME ONE ima poseban izgled u usporedbi s konvencionalnim reketima jer ima samo jednu izbušenu rupu na udarnoj površini. Nadamo se da će u svakom od HEAD modela, takozvanih, imati ONE, vrhunski model serije jer će sadržavati najnovije i najbolje tehnologije u svim aspektima reketa, ne samo na površini za udaranje.

Zbog dobro uravnotežene težine i raspodjele mase, zapravo je vrlo jednostavan za rukovanje, što igračima daje brže ubrzanje i brži zamah. Ravnoteža je najveća u seriji Extreme, ali suptilna, zahvaljujući njegovoj laganoj konstrukciji.

“Padel se razvija i postaje brži. Vjerujemo da ovo stvara značajnu prazninu na tržištu za napredni, profesionalni reket koji je lakši za moderniji, brži stil igre”, kaže Daniel Picot, voditelj proizvoda Padel reketa u HEAD-u.

ISPO 

REVOLUCIONARNI REKET HEAD EXTREME ONE, PRIZNAN ISPO NAGRADOM

Osim što je dobro prihvaćen, reket Extreme ONE dobio je još neke izvrsne vijesti: osvojio je ISPO nagradu za svoj izniman dizajn i tehnološku moć.

ISPO - vodeća međunarodna sportska platforma koja ističe proizvode i usluge sportske industrije - svojim nagradama odaje priznanje najistaknutijim proizvodima i uslugama u industriji. Njihov neovisni stručni žiri ocjenjuje stotine prijava svake godine, odajući počast najinovativnijim priznanjem za osvajanje ISPO-a.

Osvajanje ove nagrade odražava ne samo predanost inovacijama HEAD-a, već i pronicljiv izbor sportaša iz cijelog svijeta kada je u pitanju sportska oprema.

Komentiraj