Gratis špananje uz svaki kupljeni reket iz TOUR serije!

ASICS Solution Speed FF 2 Clay tenisice RT

    -35%
  • 150,00€ 97,50€

Bez poreza: 78,00€

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 150,00€
Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 8.08€
ASICS Solution Speed FF 2 Clay tenisice za tenis RT

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Model: 1041a187-102 wh-rt

Tagovi:  ASICS Solution Speed FF 2 Clay tenisice RT

ASICS Solution Speed FF 2 Clay tenisice RT

SOLUTION SPEED FF 2  je  najbrži model u asortimanu ASICS tenisica. Kombinirajući bolju stabilnost i fleksibilnije pristajanje, ova je tenisica za tenis  preporučeni izbor za sportaše koji traže brzinu na terenu kako bi bili ispred lopte. SOLUTION SPEED FF 2 Clay model ima PU (poliuretan)  na gornjem dijelu koja pomaže u stvaranju bolje potpore, fleksibilnosti i boljeg pristajanja. Implementacijom DYNAWRAP tehnologija u eyestaye pruža veću stabilnost u prednjem dijelu stopala tijekom pokreta s jedne na drugu stranu. Dodatno, podstava za čarape proizvedena je postupkom bojenja u otopini koji smanjuje potrošnju vode za 33% . TWISSTRUSS™ tehnologija u međupotplatu pomaže igračima koji se redovito kreću od osnovne linije do mreže poboljšavajući njihove  pokrete i brze prijelaze. Pružanje bržeg razdoblja ubrzanja između zaustavljanja do punog sprinta; ova je tenisica izvrsna za sportaše koji žele brzo doći do lopte i imati više vremena za isplaniranje udarca s puno tempa. 

TEHNOLOGIJE:

  • DYNAWRAP tehnologija omogućuje bolju stabilnost srednjeg dijela stopala držeći stopalo u središtu tenisice
  • FLYTEFOAM tehnologija pruža laganu amortizaciju
  • FLYTEFOAM Propel tehnologija -ASICS energična formula pjene koja pruža vrhunsko odbijanje zahvaljujući jedinstvenom elastomernom spoju
  • TWISTRUSS tehnologija poboljšava brzinu, stabilnost i rezne pokrete.
  • Tehnologija ASICSGRIP- guma potplata ASICS-a pruža visoko prianjanje na raznim terenima, bez ugrožavanja izdržljivosti.
  • Rearfoot GEL tehnološki sustav amortizacije ublažava udarce tijekom faze udarca i omogućuje glatki prijelaz na sredinu.
  • AHAR potplat Akronim za ASICS High Abrasion Rubber-postavljen na kritična područja vanjskog potplata za iznimnu izdržljivost.

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!