Gratis špananje uz svaki kupljeni reket iz TOUR serije!

HEAD padel reket SPEED MOTION 2023

    -50%
  • 260,00€ 130,00€

Bez poreza: 104,00€

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 260,00€
Iznad 79,63€ platite do 12 rata, već od 10.83€
Najlakši reket u seriji SPEED, svestrani reket za padel SPEED MOTION ima novu Auxetic tehnologiju i pomaže naprednim igračima da igraju brzu, raznoliku igru.

OBLIK: Suza
TEŽINA: 360 g / 12,7 oz
VELIČINA GLAVE: 465 cm² / 72 in²
BALANCE: 270 mm / 1,7 in HH
BEAM: 38 mm / 1,5 in

AUKSETIČAN
Auksetičke konstrukcije pokazuju jedinstvenu deformaciju u usporedbi s neauksetskim konstrukcijama. Zbog svojih unutarnjih svojstava, Auxetic konstrukcije se šire kada se primijeni "vlačna" sila i skupljaju kada se stisnu. Što je veća primijenjena sila, to je veća auksetična reakcija.

GRAFEN UNUTRA
Strateški postavljen u većini naših reketa, Graphene ojačava okvir, pruža veću stabilnost i optimizira prijenos energije s reketa na lopticu. Kada budete kupovali svoj sljedeći reket, budite sigurni da ima GRAFEN UNUTRA.

POWER PJENA
POWER FOAM: savršen je saveznik za maksimalnu snagu. Brzina koju vaša lopta postigne iznenadit će vaše protivnike koliko i vas same.

MEKANA KAPA
Nova mekana kapa izrađena od dvokomponentnog građevinskog materijala omogućuje udobno i meko rukovanje.
Sa završnim slojem solarno narančaste boje, koristan je za prigušivanje vibracija i smanjenje pritiska, sprječavanje ozljeda i žuljeva na rukama.

PAMETNI MOST
Svaki pojedini reket ima svoj DNK. Neki će imati kontrolu i preciznost, drugi snagu ili udobnost. Iz tog razloga, HEAD je razvio Smart Bridge kako bi prilagodio područje mosta potrebama svakog reketa.

OPTIMIZIRANO SWEET SPOT
Identitet svakog reketa je jedinstven; neke karakteriziraju kontrola i preciznost, druge moć ili učinak. Za to je HEAD razvio Optimized Sweet Spot kako bi prilagodio svaki uzorak bušenja posebnostima svakog reketa.

OKVIR PO KROJI
Svaki dio cijevi je pojedinačno konstruiran kako bi se postigla najbolja izvedba za svaki reket.

ANTI SHOCK SKIN PADEL
HEAD-ova Anti-Shock tehnologija idealna je za zaštitu vašeg reketa od udaraca i ogrebotina i produljuje mu vijek trajanja.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Proizvođač: HEAD

Model: 221023

Tagovi:  HEAD padel reket SPEED MOTION 2023

HEAD padel reket SPEED MOTION 2023

Igrajte taj djelić sekunde brže i pronađite svoju pobjedničku prednost uz svestrani, manevarski SPEED MOTION. Uživajte u brzini napada s najlakšim reketom u seriji, koji podržava Ari Sanchez, a nudi kombinaciju snage i kontrole. Napredni igrači mogu ga lako kombinirati s reketom u obliku suze koji je nadograđen inovativnom Auxetic tehnologijom za dodatnu snagu i senzacionalan osjećaj udarca. Uz hibridnu udarnu površinu izrađenu od tkanog karbona i stakloplastike, SPEED MOTION ima novu mekanu kapicu koja poboljšava osjećaj i dodir. S bakrenim naglaskom, dizajn je svjež, moderan i osebujan.

• Inovativna Auxetic tehnologija za dodatnu snagu i senzacionalan osjećaj udarca
• Najlakši reket u SPEED seriji
• Svestran i lak za manevriranje za napredne igrače s brzom, raznolikom igrom
• Hibridna udarna površina izrađena od tkanog karbona i stakloplastike
• Nova mekana kapica za stražnjicu poboljšava osjećaj i dodir

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!